Vilkår og betingelser

Betingelser for kjøp hos Annen-etage.no

Tilbakemeldinger eller spørsmål angående handelen eller annet er hjertelig velkomne, så ikke nøl med å ta kontakt.

Priser/varer: Alle priser er oppgitt inklusiv mva. Prisene skal være det samme som i butikk, og vi tar forbehold om at det kan være feil. Selv om varen er i vår nettbutikk tar vi forbehold om at den kan være utsolgt. Er dette tilfelle tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

Minsteordre er 199 kr eksklusiv frakt og inklusive rabatter.

Betaling: Det er mulig å betale med kredittkort (DIBS) , KLARNA faktura eller KLARNA delbetaling. Alle kredittkortopplysninger blir skrevet inn på en sikker og kryptert nettside. Vår betalingsleverandør DIBS benytter Secure Socket Layer (SSL).

Frakt/Levering: Vi leverer til hele Norge, og fraktgebyret er bare 79 kroner. For varekjøp over 1000 kr betaler vi all frakt. Vi sender varene innen 14 dager.

Salgsvarer: Salgsvarer kan ikke returneres.

Reklamasjon: Om det er oppstått skader på varen ber vi deg ta kontakt med oss umiddelbart på nettbutikk@annenetage.com, senest 2 dager etter at varen er mottatt. Vær oppmerksom på at varer fra Lama er alle håndlagde, og produktene vil derfor aldri være helt like, men i stedet unike.

Uavhentede pakker: Alle ordre er bindende og hvis du ikke henter pakken du har mottatt blir du belastet med et gebyr på 500 kr for å dekke våre omkostninger.

Angrefrist: Du har 14 dagers angrefrist, og vi refunderer betalingen straks vi har mottatt varene. Varene må tilbakeleveres ubrukt og i original emballasje. Angrerettskjema ligger ved alle forsendelsene, og må fylles ut og leveres med varene. Du må selv dekke fraktkostnader forbundet med retur. Dersom retur fører til at den totale kjøpssummen kommer under fraktfri grense, vil frakt bli etterfakturert.

Personvern: Kundedata blir ikke delt med/solgt til en tredje part, og de oppbevares ifølge norsk lov.

Kopirett: Alle bilder og informasjon på www.annen-etage.no er rettighetsbeskyttet og kan ikke brukes uten tillatelse. Ønsker du å benytte noe ber vi deg ta kontakt med oss.