Frakt, bytte og retur

INFORMASJON IFBM. KORONAVIRUS-SITUASJONEN

For å bidra til den felles innsatsen for å begrense spredningen av koronaviruset, kan du inntil videre velge levering hjem på døren til samme pris som ordinærlevering (99,- uansett pakkens størrelse og vekt) slik at du ikke behøver å dra til postkontor eller post i butikk for å hente pakken din.

Fri frakt over 1000,- vil fremdeles kun gjelde for ordinærlevering.

Vår fraktpartner er Posten/Bring, som på sin side har satt igang en rekke tiltak for smittebegrensning. Les mer om dette på Bring sine nettsider.
Ved hjemlevering av pakker kan du be postbudet sette igjen pakken utenfor døren, dette kan du lese mer om på Posten sine nettsider.

Frakt

Vi leverer til adresser i Norge, bortsett fra Svalbard.

Du får alltid fri frakt på bestillinger over 1000,-. For bestillinger under dette beløpet er fraktkostnaden 99,- uavhengig av pakkens vekt og størrelse. Pakkene sendes med Posten/Bring og kan spores med sporingskoden du mottar på epost fra Posten.

Vi sender varer i løpet av 5-7 virkedager.

 

Bytte/retur

Som kunde i nettbutikken har du 14 dagers angrerett på kjøp.

Last ned returskjemaet vårt, skriv det ut og fyll inn alle feltene.

Pakk varen(e) godt inn og legg returskjemaet med i pakken. Varer må returneres ubrukt og i original emballasje.

Du er selv ansvarlig for å dekke fraktkostnader forbundet med retur. Vi tar ikke ansvar for pakker som forsvinner eller blir ødelagt på vei til oss, så hvis du vil være på den sikre siden kan det være lurt å velge sporbar forsendelse.

Hvis du vil bytte til en annen vare, må du selv legge inn en ny bestilling i nettbutikken.

 

Du vil få pengene for den returnerte varen refundert via den betalingsløsningen du valgte ved bestilling. Merk at det kan ta opptil 14 dager fra vi har ferdigbehandlet returen din til pengene er tilbake på din konto.

Hvis du valgte fakturabetaling fra Klarna da du bestilte, kan du selv utsette forfallsdatoen på www.klarna.no for å unngå et eventuelt purregebyr når du skal returnere hele eller deler av bestillingen. Du er selv ansvarlig for å dekke eventuelle purregebyr fra Klarna.

Til toppen